Çağlar Söyüncü: Fenerbahçe’nin hedefi her zaman şampiyonluktur!

Kadıköy’de oynanan özel maçta Hull City engelini 5-1’le geçen Fenerbahçe’de milli savunmacı Çağlar Söyüncü açıklamalarda bulundu.

Çağlar Söyüncü şu ifadeleri kullandı:

“Hem taraftarlarımız için hem de kendi kalitemizi görmek için çok güzel bir maç oldu. Taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Hazırlık maçı olmasına rağmen stadımız doluydu. Bizim için heyecan vericiydi.

Kamp sürecimiz iyi geçti. Hazırlık maçlarımız da iyi geçti. Son hazırlık maçı çok önemliydi. Bundan sonra Şampiyonlar Ligi ön elemelerimiz var. Kendi kalitemizi görmemiz için güzel bir hazırlık maçlıydı. Taraftarlarımıza teşekkür ederiz. İnşallah bunların devamı gelir.

Fenerbahçe’nin hedefi her zaman şampiyonluktur. Bunun bilincindeyiz. Tüm takım halinde bu hedef doğrultusunda devam etmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. Hem Avrupa’da hem de şampiyonlukta iyi sonuç alacağımıza inanıyorum.

Bence hazırız. Sezon başı kampı da çok önemliydi. Çok şükür sakatlık olmadan çok iyi geçti. Hazırlıklarımız tamam.

Millî takım kampından önce hocamızla konuştuk. 6.-7. Haftada yine MR’a girdim. Hala sakatlığım sürüyordu. 1-2 hafta daha olduğunu söylediler. Burada da imza attıktan sonra sezon başı Avusturya’da tek başıma çalışıyordum. Oluyor böyle şeyler. Kendimi biliyorum. Millî takım sevdamı, nasıl milliyetçi bir aileden geldiğimi biliyorum. Çok fazla takılmıyorum. Canları sağ olsun. Oradaki takım arkadaşlarım, herkes biliyor nasıl desteklediğimi. Hiç takılmadım. 7. Haftada MR çekildiğimde hala sıkını olduğunu söylediler. Şimdi son 3-4 gündür %100 takımla çıktığımı söyleyebilirim.

Cenk ağabey yıllardır tanıdığımız isim. Çok kaliteli bir oyuncu. Çok iyi bir profesyonel, çok iyi bir forvet. Umarım bize golleriyle katkı sağlar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir