Çin’de Trabzon fırtınası! Liseli gençlerden müthiş başarı

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşarak Çin’de gerçekleştirilen Liselerarası Dünya Kupası’nda ülkemizi temsil eden Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, turnuvadaki ilk maçında İngiltere ekibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başlamıştı.

Trabzon ekibi, grubun ikinci maçında Tayland ekibi ile karşı karşıya geldi. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Suoyuwan Stadyumu’nda oynanan müsabakada rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek grubunda 2’de 2 yaptı. Trabzon ekibine galibiyeti getiren golleri Yiğit Kemal Turan, Muhammed Ali Babuşcu, Ömer Faruk Duymaz, Boran Başkan (P) ve Yasir Kuduban kaydetti.

Grupta ilk iki maçta 8 gol atan ve kalesini gole kapatarak rakiplerine gözdağı veren Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, şampiyonluk hedefine adım adım ilerliyor. Grupta ikide iki yaptıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Okul Müdürü Ali Turan, “Öğrencilerimizle gurur duymaya devam ediyoruz. İkide iki yaptık. Yolun sonu inşallah şampiyonluk olacak” dedi.

Öte yandan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, gruptaki üçüncü maçında Katar ekibi ile karşı karşıya gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir