Kripto Kralı Çökecek Denilen BONK’u Değil Bu 4 Altcoin’i Topluyor!

Kripto para piyasası son zamanlarda bir meme coin’inin patlamasına tanık oldu. Dev borsaların listelemelerinin de etkisiyle köpek temalı ve Solana tabanlı BONK, piyasada fırtına gibi esti. Bununla birlikte Tron mucidi ve kripto kralı Justin Sun farklı bir meme coin’ini topluyor. Lookonchain’in paylaşımına göre Sun, kısa süre önce 4 token’de yüklü alım yaptı. Bu arada analistler BONK’un ciddi bir düzeltme göreceğini tahmin ediyor.

Hedefte bu 4 altcoin var: LINK, STORJ, PEPE ve DYDX

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, hafta sonu istisnalar hariç nispeten sakin bir seyir izliyor. Güçlü yükselişlerin ardından muhtemelen kar satışlarıyla piyasa bir konsolidasyon aşamasına girmiş görünüyor. Bununla birlikte bunu bir satın alma fırsatı olarak görenler de var. Tron mucidi ve kripto kralı Justin Sun da bunlardan birisi. On-chain analitik platformu Lookonchain’in bildirdiğine göre Sun’a ait cüzdanlar Binance’dan 4 coin’i çekiyor. Bu bağlamda Lookonchain, şu paylaşımı yaptı:

Justin Sun 1 saat önce Binance’ten 127.510 LINK (1,85 milyon dolar), 202.385 STORJ (200 bin dolar), 53,68B PEPE (76,7 bin dolar) ve 13.904 DYDX (43 bin dolar) çekti.

BONK fiyatını bir çöküş mü bekliyor?

Bu arada BONK, kısa süre içinde tam anlamıyla bir patlama yaştı. Meme coin’i son bir hafta içinde %100’ün üzerinde artış kaydetti. Dahası token, düşüş görmesine rağmen aylık grafiğinde %775’lik kazanç elde etti. Yazı sırasında token günlük bazda %14,4 kayıpla 0,00002457 dolardan işlem görüyordu. Pentoshi takma isimli popüler analist, Bonk’un (BONK) haftalar içinde değerinin yarısını kaybedeceğini tahmin ediyor. Bu bağlamda analist, “Dört ila altı hafta içinde BONK’u şu anki fiyatından %50 daha düşük bir fiyata satın alabileceksiniz. Önce yükselse bile.” diyor.

Diğer bir popüler analist Michaël van de Poppe da BONK’un yakında düzeltme göreceğini öne sürüyor. Analist, “Boğa piyasası henüz başlamadı ve BONK 200x yapıyor. Bu arada SATS, RATS ve benzeri tokenlar da BONK’un izinden gidiyor. Zihinsel ama piyasa duyarlılığının değiştiğine dair iyi işaretler. Bu, bunları satın almanız gerektiği anlamına mı geliyor? Ben olsam bu noktada almazdım.” diyor.

Santiment de BONK konusunda uyarıyor!

Kripto analiz firması Santiment’e göre, sosyal medya platformlarında BONK ile ilgili tartışmalar artıyor. Bu da muhtemelen trendin tersine döneceğine işaret ediyor. Bu doğrultuda Santiment şu değerlendirmeyi paylaşıyor:

Bloktaki en sıcak meme-coin olan BONK, büyük ölçüde Coinbase listelemesi nedeniyle yalnızca geçtiğimiz gün piyasa değerinin +%116 arttığını gördü. BONK sadece 12 saat içinde 69 numaralı en büyük varlıktan 43 numaraya sıçradı. Özlem duyuyorsanız, çok fazla kalabalık FOMO’suna (kaçırma korkusu) karşı dikkatli olun.

Kaynak: Santiment

Firma, BONK’a yönelik mevcut ilginin 2021’de Dogecoin (DOGE) etrafındaki vızıltıya benzediğini söylüyor. Bu bağlamda Santiment, “2023 sona ererken, piyasaları yönlendiren kısa ve uzun vadeli zaman dilimi konuları bunlar. NFT’ler, BASE ve meme-coinler büyük olasılıkla 2024’e kadar ilgi odağı olmaya devam edecek. BONK ‘2021 Doge’ benzeri bir ilgi görüyor.” diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir