Uzman Görüşü: Bu 2 Kripto Para Mayıs’ta Yükselişe Hazır!

Kripto para piyasası Nisan ayında Bitcoin halving olayının dalgalanma etkilerini yaşadı. Bununla birlikte Mayıs ayında ilerlemekte zorlanıyor ve düşüş sinyalleri veriyor. Bununla birlikte, hakim piyasa eğilimlerine rağmen, bazı tokenler sağlam temellerle desteklenen güçlü bir büyüme potansiyeli gösteriyor. Kripto uzmanı Aneena Alex, bu eğilime dayanarak Mayıs’ta önemli bir sermaye girişi çekmeye hazır olan ve potansiyel olarak 1 milyar dolarlık piyasa değeri dönüm noktasına doğru ilerleyen iki kripto para belirledi. Uzman bu tokenlerin yükseliş için uygun pozisyonda olduğunu söylüyor.

İlk sıradaki kripto para: Tezos (XTZ)

Güvenlik, merkezi olmayan yönetişim ve ölçeklenebilirliğe odaklanmasıyla bilinen bir Blockchain platformu olan Tezos (XTZ), 910 milyon dolarlık bir piyasa değerine yaklaşıyor. Token, şu anda 0,9277 dolar seviyesinde el değiştiriyor. Tezos’un ekosistemi, kayda değer faaliyetler gösteriyor. Kısa bir süre önce Tezos Vakfı, merkezi olmayan uygulamalar (dApps) için işe alım sürecini geliştirmek üzere Magic ile ortaklık kurdu. Bu, özellikle web3 uygulamaları için süreçleri basitleştirerek kullanıcı deneyimlerini iyileştirmek için Magic’in cüzdan çözümlerini Tezos Blockchain’e entegre edecek.

Tezoz fiyatı ve piyasa değeri. Kaynak: CoinMarketCap

Ayrıca Rarible, Tezos’u bir araya getirilmiş platformuna dahil etmeye hazırlanıyor. Bu gelişme, Rarible’ın dijital pazar alanında önemli bir oyuncu olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu hamle, Tezos’un NFT ve daha geniş kripto pazarlarında artan etkisinin ve benimsenmesinin altını çiziyor.

Zorlu bir piyasa ortamına rağmen Tezos esneklik gösterdi. CoinCodex algoritmaları, Tezos’un 31 Mayıs’a kadar %6,54’lük bir fiyat artışı görmesini öngörüyor. Bu da token fiyatının 31 Mayıs’a kadar yaklaşık 1.020 dolara ulaşması anlamına geliyor. Bu arada, Fear & Greed Index 66 seviyesinde. Bu da Tezos’a yönelik güçlü piyasa ilgisine işaret ediyor. Son 30 gün içinde bu göstergeler, Tezos’un sağlam temellerini ve topluluğundan ve geliştiricilerinden almaya devam ettiği güçlü desteği vurguluyor.

İkinci sırada JasmyCoin (JASMY) geliyor

JasmyCoin (JASMY), kullanıcıları veri egemenliği ile güçlendirmek için IoT ve Blockchain teknolojilerini entegre ediyor. Kripto para, şu anda 905 milyon dolara yaklaşan piyasa değerine sahip. Ayrıca, token 0,01836 dolarlık fiyatıyla umut verici bir büyüme sergiliyor.

JasmyCoin fiyatı ve piyasa değeri. Kaynak: CoinMarketCap

CoinCodex, JasmyCoin fiyatının 31 Mayıs’a kadar 0,0474 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Bu da kripto para için %152 artış anlamına geliyor. Bu arada, teknik göstergeler mevcut duyarlılığın nötr olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Korku ve Açgözlülük Endeksi 66 seviyesinde duruyor.

Hem Tezos hem de JasmyCoin daha geniş piyasa eğilimleriyle uyumlu. Ayrıca, piyasa duyarlılığındaki herhangi bir olumlu değişimden yararlanmaya hazırlar. Kripto para piyasası yükseliş ivmesini yeniden kazanırsa bu iki kripto paranın daha fazla yatırım çekmesi ve piyasa değerlerini 1 milyar dolar eşiğinin üzerine çıkarması muhtemel.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir